Dieplader transport Zuid-Limburg

Ons semi dieplader transport is multifunctioneel inzetbaar

Max. Trans A2 in Gronsveld beschikt over een jong wagenpark en gekwalificeerde chauffeurs die hun vak verstaan. U kunt ons dynamische transportbedrijf onder de rook van Maastricht ook inschakelen voor het verzorgen van semi dieplader transport binnen de Benelux. Binnen het moderne wagenpark van Max. Trans A2 hebben wij de beschikking over een moderne trailer van 13.63 meter. Deze trailer kunt u met trekker en chauffeur als complete combinatie inhuren voor verschillende multifunctionele doeleinden. U moet dan denken aan het transporteren van bouwmachines, kantoorunits, toiletunits, keukenunits, hoogwerkers, staalconstructies en andere vormen van breed, hoog, lang en zwaar transport. De semi-dieplader van Max. Trans A2 wordt frequent ingeschakeld bij evenementen vervoer in Nederland en België.

Dieplader

Bij semi dieplader transport staan veiligheid en milieu centraal

Max. Trans is een transportbedrijf dat gaat voor haar klanten. Zaken als betrouwbaarheid, kwaliteit, milieu en service staan centraal. Om dit te kunnen garanderen is ons wagenpark jong en werken wij uitsluitend met ervaren gecertificeerde chauffeurs. In het bijzonder bij semi dieplader transport staan de veiligheid en het milieu centraal. Om deze reden zijn onze trekkers uitgerust met zuinige motoren die voldoen aan tenminste de Euro 6 norm. Net als bij onze trekkers beschikt elke chauffeur die een semi dieplader transport verzorgt over een verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Informatie over een semi dieplader transport Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een semi dieplader in Zuid-Limburg voor een zending met afwijkende afmetingen of een uitzonderlijk gewicht. Neem dan voor meer informatie contact op met Max. Trans A2 en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact