Geschiedenis Transportbedrijf Max. Trans A2

Transportbedrijf Max. Trans A2 een modern familiebedrijf

Korte geschiedenis Max. Trans A2: Transportbedrijf Max. Trans A2 is een dochterbedrijf van Overslagbedrijf A2 in Gronsveld. Beide bedrijven zijn moderne familiebedrijven. Zij worden geleid door de heer Max van Wersch. Transportbedrijf Max. Trans A2 is in 1994 door de heer Erich van Wersch, de vader van de huidige eigenaar, opgericht.

In de beginjaren verzorgde Max. Trans A2 het pendelwerk voor een van hun klanten naar de warehouses van Overslagbedrijf A2 in Gronsveld. In de loop van de jaren groeide Max. Trans A2 steeds verder en werden er ook internationale transporten gedaan van onze warehouses naar afnemers van onze klant. Daarnaast gingen wij ook transporten verzorgen voor derden.

Ondernemen zit Max in het bloed. Als tiener was hij op alle mogelijke vrije schooldagen en uren te vinden in het familiebedrijf om allerlei klusjes en werkzaamheden te verrichten. Dat deed zijn vader Erich zichtbaar goed. Hij leerde Max alle kneepjes van het vak en heeft hem klaar gestoomd om het familiebedrijf over te nemen.

Na enkele goede leerscholen bij externe bedrijven was Max degene die al op vrij jonge leeftijd in 2008 leiding ging geven aan Max. Trans A2. Naast het aansturen van het transportbedrijf verzorgde hij de eerste jaren als chauffeur ook het internationaal transport. Na verloop van tijd was dit niet meer te combineren met het managen van Max. Trans A2.

In 2017 kreeg Max van Wersch ook de leiding over Overslagbedrijf A2 te Gronsveld.