Global forwarding via Max. Trans A2 Zuid-Limburg

Uniek mondiaal netwerk dankzij onze internationale klantenkring

Global ForwardingMax. Trans A2 is een dochteronderneming van Overslagbedrijf A2 in het Limburgse Gronsveld. Wij verzorgen voor de nationaal- en internationale klantenkring van Overslagbedrijf A2 in principe al het vervoer in zowel het binnen- als buitenland. Om deze reden heeft transportbedrijf Max. Trans A2 de nodige ervaring en expertise met global forwarding vanuit onze vestiging in Zuid-Limburg. Daar bovenop heeft Max. Trans A2 gebruik kunnen en mogen maken van het mondiale netwerk, dat de afgelopen 40 jaar zorgvuldig door het management van Overslagbedrijf A2 is opgebouwd.

Global forwarding een complete en flexibele mondiale dienstverlening

Als klant van transportbedrijf Max. Trans A2 en/of Overslagbedrijf A2 hoeft u voor global forwarding dus zelf geen derde partij in te schakelen. Ook voor landen buiten Europa geldt dat u bij Max. Trans A2 gebruik kunt maken van onze complete en flexibele dienstverlening. Dit geldt voor zowel inbound als outbound global forwarding, want voor op- en overslag beschikt Overslagbedrijf A2 over 55.000 m2 opslagcapaciteit. Het zal u dan wellicht ook niet verbazen, dat een toenemend aantal mondiaal opererende bedrijven, in combinatie met Value Added Logistics, op steeds grotere schaal gebruik maakt van onze service.

Meer informatie over Global forwarding

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Global forwarding door Max. Trans A2 in combinatie met Overslagbedrijf A2? Neem dan contact op met Max. Trans A2 en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact