Max Trans A2

Transportbedrijf Max. Trans A2 gaat voor haar klanten

Max. Trans A2 uw complete logistieke dienstverlener

Ons gekwalificeerd transportbedrijf Zuid-Limburg ontzorgt klanten volledig

Welkom op de website van Max. Trans A2 uit Gronsveld. Het gekwalificeerde transportbedrijf voor het vervoeren van goederen en containers vanuit en naar de regio Maastricht en Zuid-Limburg. Max. Trans A2 is een dochteronderneming van Overslagbedrijf A2 uit Gronsveld. Ons transportbedrijf Zuid-Limburg is in 1994 opgericht. De primaire doelstelling van Max Trans A2 is om aan de nationale- en internationale klanten van Overslagbedrijf A2 een complete en flexibele dienstverlening te kunnen garanderen. Mede dankzij de inzet van onze betrokken chauffeurs blijkt deze opzet aan te slaan bij de klanten van Overslagbedrijf A2. Zo sterk zelfs dat in de loop der tijd ook het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en dieplader transporten er bij zijn gekomen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, milieu en service staan centraal

Net als bij Overslagbedrijf A2 staan ook bij Max. Trans A2 betrouwbaarheid, kwaliteit, milieu en service centraal. Als dynamisch en innovatief familiebedrijf zijn dit waarden waarmee wij ons onderscheiden in de markt. De locatie van ons strategisch gelegen transportbedrijf onder de rook van Maastricht is ronduit ideaal voor transport binnen Europa. Belangrijke zeehavens als Antwerpen en Rotterdam alsmede vliegvelden en het Ruhrgebied zijn uitstekend bereikbaar en te bedienen. Om een hoge mate van betrouwbaarheid te kunnen garanderen en het milieu zo min mogelijk te schaden is het wagenpark van Max. Trans A2 jong. De motoren van onze wagens voldoen aan de Euro 6 norm. Daarnaast zijn al onze chauffeurs ADR gecertificeerd en volgen zij jaarlijks bijscholing voor hun verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Zeecontainers, goederenvervoer, gevaarlijke stoffen, dieplader transporten

Bent u voor nationaal of internationaal transport van zeecontainers, gevaarlijke stoffen, goederenvervoer of dieplader transporten op zoek naar een transportbedrijf Zuid-Limburg? Neem dan voor meer informatie contact op met Max. Trans A2 en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact

Container transporten

Container Transporten

Voor efficiënte container transporten van of naar de zeehavens in België en Nederland bent u bij Max. Trans A2 aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en samenwerking met ons mondiale agentschappen netwerk, kunnen wij u zeecontainer vervoer aanbieden naar elke plaats op de wereld.

Dieplader transport

Ook voor dieplader transport moet u bij Max. Trans A2 zijn. Wij beschikken over een moderne trailer die u met trekker en chauffeur kunt inhuren. Denk hierbij aan het transport van bouwmachines, portacabins, staalconstructies en hoogwerkers. De semi dieplader wordt ook geregeld  ingeschakeld bij evenementen vervoer.

Huiftrailer transport

Transportbedrijven Zuid limburg

Voor het droogvervoer van stukgoederen beschikt transportbedrijf Max. Trans A2 over modern huiftrailer transport. De lengte van onze huiftrailer is 13.60 * 2.52 meter en heeft een laadcapaciteit van circa 40 ton. De huiftrailer is multifunctioneel. Hij is voorzien van schuifzeilen en een zeer gebruiksvriendelijk schuifdak.