Opslag en overslagbedrijf Zuid-Limburg

55.000 m2 opslagcapaciteit aan de A2 Maastricht Luik

Max. Trans A2 in Gronsveld is niet alleen een modern transportbedrijf met een zeer jong wagenpark. Als dochterbedrijf van opslag en Overslagbedrijf A2, dat direct gelegen is aan de A2 tussen Maastricht en Luik, kunnen wij beschikken over maar liefst 55.000 m2 opslagcapaciteit. Tevens kunnen klanten van Max. Trans A2 gebruik maken van de vele logistieke mogelijkheden die Overslagbedrijf A2 als innovatief op- en overslagbedrijf aan haar klanten kan bieden.

Warehouses Overslagbedrijf A2

Overslagbedrijf A2 beschikt als opslag- en overslagbedrijf in Zuid-Limburg over verschillende warehouses. U kunt kiezen uit het volgende aanbod:

  • Ongeïsoleerde loodsen

  • Ongeïsoleerde loodsen met ingebouwde dockshelters

  • Geïsoleerd met asfaltvloer en dockshelters

  • Geïsoleerd met betonvloeren en dockshelters (geschikt voor stellingen)

  • High value opslagmogelijkheden

Opslag en overslagbedrijf

Overslagbedrijf A2 is een complete logistieke dienstverlener

Zoals u ziet kunt u door Max. Trans A2 niet alleen het transport laten verzorgen, maar wanneer u dat wenst ook gebruik maken van de maar liefst 55.000 m2 opslagcapaciteit van Overslagbedrijf A2. Maar er is nog meer. Ons dynamische familiebedrijf kan u volledig ontzorgen op het gebied van distributie en fulfilment. Zo kunnen wij voor u Value added Logistics activiteiten verzorgen en groupage- en cross docking activiteiten.

Wanneer u Max. Trans A2 inschakelt, dan kiest u voor een complete logistieke dienstverlener waar op het gebied van distributie bijna alles mogelijk is. Voor meer informatie over Max. Trans A2 belt u telefoon 043 – 40 81 881 of stuur een email naar contact