Transport Maastricht

Max. Trans A2 voor transport van naar en in Maastricht

Transport MaastrichtTransportbedrijf Max. Trans A2 uit Gronsveld is een full service en allround transportbedrijf in de regio Maastricht. U kunt ons voor alle vormen transport van naar en in Maastricht inschakelen zoals goederenvervoer, vervoer van zeecontainers, gevaarlijke stoffen, semi dieplader transporten en stadsdistributie. Max. Trans A2 is een dochterbedrijf van Overslagbedrijf A2. Ons transportbedrijf is vanwege de nauwe samenwerking gevestigd op het terrein van Overslagbedrijf A2, dat een opslagcapaciteit heeft van 55.000 m2.

Achtergrond informatie Max. Trans A2 voor transport Maastricht

Transportbedrijf Max. Trans A2 is opgericht in 1994 door het management van Overslagbedrijf A2. De doelstelling van Max. Trans A2 is primair het kunnen garanderen van een complete en flexibele dienstverlening aan de klanten van Overslagbedrijf A2. Dat bleek vanaf de start van Max. Trans A2 een succes te zijn. Onder meer vanwege de vraag naar transport Maastricht kwamen het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR), dieplader transport en vormen van stadsdistributie er bij. Bovendien bleek voor bedrijven de combinatie van een allround transportbedrijf en een gerenommeerd opslag- en overslagbedrijf een uitkomst te zijn.

Zeer jong wagenpark bij Max. Trans A2

Het wagenpark dat u voor transport Maastricht bij Max. Trans A2 kunt inhuren is ronduit jong te noemen. Wij kiezen hier bewust voor om een hoge mate van betrouwbaarheid te kunnen garanderen en het milieu zo min mogelijk te belasten. De motoren van onze trekkers voldoen dan ook allemaal aan de Euro 6 norm. Wij beschikken momenteel over 4 ‘nieuwe’ trekkers, diverse container chassis, een huiftrailer en een semi dieplader. Onze chauffeurs zijn allemaal ADR gecertificeerd. Zij volgen jaarlijks bijscholing voor hun verklaring van vakbekwaamheid (code 95).

Op zoek naar transport Maastricht?

Bent u op zoek naar gekwalificeerd full service transport Maastricht? Neem dan contact op met Max. Trans A2 en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact