Transportbedrijven Limburg

Zeecontainers, goederenvervoer, gevaarlijke stoffen, dieplader transporten

Het aanbod transportbedrijven Limburg is groot te noemen. Dit heeft alles te maken met de strategische ligging van de provincie Limburg als ‘toegangspoort van Europa’. Bent u als bedrijf op zoek naar transportbedrijven in Limburg, die ook beschikken over opslag- en overslag faciliteiten? Dan heeft u met transportbedrijf Max. Trans A2 te Gronsveld, dat gelegen is aan de zuidzijde van de Koning Willem Alexandertunnel Maastricht, wellicht de partner gevonden waarnaar u op zoek bent.

Mogen wij ons aan u voorstellen?

Max. Trans A2 is een dochteronderneming van Overslagbedrijf A2 uit Gronsveld. Het bedrijf heeft een opslagcapaciteit van 55.000 m2 en ligt direct aan de A2 Maastricht Luik. Transportbedrijf Max. Trans A2 is in 1994 opgericht, om aan de nationale- en internationale klanten van Overslagbedrijf A2 een complete en flexibele dienstverlening aan te kunnen bieden. Het management van Overslagbedrijf A2 wilde niet langer afhankelijk zijn van de diensten van transportbedrijven Limburg, die bij herhaling niet konden voldoen aan de ambitie. Door te kiezen voor een eigen transportbedrijf kon men betrouwbaarheid, kwaliteit, milieu en service centraal stellen en zich onderscheiden in de markt.

Onderscheidend concept transportbedrijf Max. Trans A2

Transportbedrijven LimburgHet concept van transportbedrijf Max. Trans A2 slaat aan bij zowel de nationale- als internationale klantenkring van Overslagbedrijf A2. Door de grote vraag zijn er in de loop der tijd het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en semi dieplader transporten bijgekomen. De synergetische voordelen die voor klanten gerealiseerd worden leveren kostenbesparingen op. De ligging is ronduit ideaal voor nationaal- en internationaal transport. Het Ruhrgebied, belangrijke vliegvelden en de grote zeehavens zijn uitstekend bereikbaar. Transportbedrijf Max. Trans A2 is in positieve zin een vreemde eend in de bijt van transportbedrijven Limburg.

Bent u voor transport van zeecontainers, gevaarlijke stoffen, goederenvervoer of dieplader transporten op zoek naar transportbedrijven Limburg? Neem dan voor meer informatie contact op met Max. Trans A2 en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact